Om oss

Torhild

Etter mange år i næringslivet og stillesittende arbeid, ønsket jeg en mer aktiv og harmonisk hverdag. Jeg har praktisert ulike yogaretninger i mange år, men det var ikke før mitt utenlandsopphold i Canada, at jeg fikk anledning til å utvikle praksisen min videre. Jeg studerte Mindfulness/stressmestring kombinert med yoga på universitetet i Calgary. I 2016 tok jeg Teacher Training i Ashtanga Yoga ved Puro Yoga Oslo, lærer Alexander Medin.

Ashtanga yoga er en yogaform som tiltaler meg med den dynamiske flyten mellom pust og bevegelse. Den gir meg indre ro, smidighet, styrke og balanse.

Jeg har erfaring som yoga instruktør, og treningsinstruktør innen ulike treningsformer gjennom mange år.

Monica

Jeg ble introdusert for yoga første gang i 1998. Det skulle gå mange år før praksisen og interessen for yoga virkelig begynte å spire. Jeg har praktisert mange ulike typer yoga og de er inspirerende og utviklende på hver sitt vis. Da jeg valgte å sertifisere meg i Ashtanga yoga var det fordi jeg ble fasinert av de kraftfulle, dynamiske teknikkene, flyten mellom pust og bevegelse som både ga god treningseffekt og indre velvære. Det å ha en fast serie av stillinger hvor man vet hva som kommer bidrar til at jeg flyter med og klarer å ha indre fokus når jeg praktiserer.  Å  gjøre yoga hjemme, på ferie eller ute i naturen blir enkelt.

Yoga er blitt min livsstil og vei for å skape indre ro og tilstedeværelse i hverdagen. Jeg ønsker å utvikle praksisen min videre og formidle yoga på en folkelig måte. 

Jeg har tidligere vært mange år i næringslivet og har selv kjent på kroppen at jeg ønsker mer bevegelse inn i hverdagen. Har erfaring fra yoga i bedrifter.